Site icon Resultaten halen via online marketing

CCV Inspiration Days: inspiratie om een online onderneming te starten of uit te bouwen

Je wil graag een webshop beginnen? Meer online verkopen realiseren of hoger scoren in Google? Of misschien wil je nieuwe klanten bereiken met advertenties op Facebook? Tijdens één van de CCV Inspiration Days in Brussel, Gent of Hasselt kan je een hele dag ideeën sprokkelen om de verkoop en marketing van je online onderneming te laten groeien.

Op maandag 16 april vindt een eerste CCV Inspiration Day plaats in Vilvoorde. Inschrijven is gratis en kan via deze link.

Een vliegende start van jouw online onderneming, via online marketing en zoekmachine-optimalisatie

Eén van de keynote speakers is Christophe Nottebaert, Digital Marketeer en partner bij RVI Media. Zijn presentatie focust op het kickstarten van een online onderneming:

“Heel wat kleine en middelgrote ondernemingen kampen met een herkenbaar probleem: na het lanceren van een nieuwe website of webshop, blijft het aantal bezoeken en verkopen vaak onder de verwachtingen. En een reclamecampagne kost te veel geld. In zo’n geval werken we samen met de klant een no-nonsense marketingplan uit. Dat wil zeggen: berekenen hoeveel een bezoeker mag kosten en dan vervolgens inzetten op de meest efficiënte marketing om dit doel te halen. Bijvoorbeeld via het optimaliseren van een bestaande website voor Google, of via doelgerichte advertenties op Facebook.”

RVI Media begeleidt ondernemingen bij het opstarten van een webshop via CCV Shop. CCV is al twintig jaar lang een referentie in elektronisch en online betalen. CCV Shop biedt vandaag een all-inclusive pakket voor ondernemingen die graag een eenvoudige én betaalbare webshop willen opstarten. Met een stabiel en betrouwbaar betaalsysteem dat alle Belgische en internationale betaal- en creditcards kan verwerken (Bancontact, Mastercard, Visa,…).

Het programma van de CCV Inspiration Day in Brussel

Het evenement vindt plaats op 16 april in Living Tomorrow (Indringingsweg 1,1800 Vilvoorde):

9u: Welkom

9u30: Koen Room – CCV

Uitdagingen van de ondernemer: Benieuwd hoe jij jouw online onderneming naar een hoger niveau brengt in een veranderende omgeving?

9u45: Bastiaan Phlips – Ziva Consultancy

Een succesverhaal van offline naar online: Transitie van een fysieke zaak naar omnichannel.

10u15: Greet Dekocker – Safeshops

Hoe omgaan met persoonlijke gegevens? Wat betekent de nieuwe Europese Privacy (GDPR) wetgeving voor uw onderneming?

11u15: Giuliano Guarraci – Bpost

Jouw verzendproces optimaliseren met oog op een hogere conversie: Een totaaloplossing voor jouw logistiek proces.

11u45: Niels Vanden Buverie – Teamleader

Hoe beheer ik efficiënt mijn webshop door een beter leadmanagement? De voordelen van snellere en gerichte klantbediening.

Lunch

13u15: Anke Vandenbussche – CCV Group

Wat is een Payment Service Provider en hoe kunnen nieuwe trends in betalingen conversieverhogend werken?

13u45: Christophe Nottebaert – RVI Media

Hoe word ik online gevonden? Een vliegende start van jouw online zaak via online marketing en zoekmachine-optimalisatie.

14u45: Stef Wilsens – Exact

Verwerk jij je administratie al online, of nog altijd manueel? De mogelijkheden van een boekhoudpakket bij het automatiseren van administratieve processen.

15u15: Claude Bruyneel – CCV

Reseller case study: omnichannel in de praktijk – selfservice in golfclubs Vlaanderen

15u45: Koen Room – CCV

Conclusie: Klaar om de theorie in praktijk om te zetten.

 

Iets voor jou? Inschrijven is gratis en kan via deze link. Hopelijk tot dan!

Exit mobile version