No-nonsense marketing

Vacature: digital marketeer

11 jan
2018

Als digital marketeer vertaal je de wensen van de klanten in concrete marketing acties.

Digital Marketeer

Wanneer enkele zeer ervaren digital directors samen een nieuw project opstarten dan is dat een unieke gelegenheid om mee op de kar te springen.

Je maakt immers deel uit van een gezonde star(t)-up en jouw impact op de business zal zichtbaar zijn. Je zal ook veel meer mogen doen en bijleren dan wanneer je bij een groot established bedrijf jouw niche ding moet doen. Langs de andere kant sta je dan ook wel in dat het gebeurt. Als dit je niet afschrikt lees dan verder.

Wat doe je?

Als digitale duizendpoot manage je de ‘resultaten via internet’ van onze klanten. Dit gaat van het opzetten van websites in wordpress of drupal, over het managen van hun basis adwords- of facebook campagnes, via het organiseren van hun webshop tot het opzetten en beheren van hun marketing automation. Wij doen wat nodig is om de klant resultaten te laten halen door het inzetten van het internet. Wij doen immers hun internet marketing. Dat kan dus ook zijn dat we enquêtes doen, facebook contests organiseren, native advertising inzetten, … enfin de project manager analyseert de noden met de klant, vertaalt dit in een digital actieplan en jij zorgt ervoor dat dit zo goed mogelijk uitgevoerd wordt.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een gezonde web savy-ness, geen angst van technologie en je leert snel bij. Je hebt oog voor detail en je schrijft zonder fouten. Een eerste ervaring in web marketing is aardig meegenomen maar is geen must, als je dit maar compenseert met genoeg goesting om te slagen. Qua talen is Nederlands, Frans, Engels de basis, mocht je noties hebben van het Spaans dan is dat aardig meegenomen.

in het kort: heb je een eerste ervaring met:

  • WordPress of Drupal
  • Html / websites / webdesign / webshops
  • copywriting / schrijven voor internet
  • adverteren op internet (adwords, social, …)
  • Facebook advertising
  • social media management
  • marketing automation

dan verwachten we je kandidatuur.

Je werkt voltijds vanuit ons kantoor in Anderlecht (op 100m van de metro erasmus)

Dienstverband: Voltijds

Start: ASAP

Salaris: motiverend en gelinkt aan je ervaring.

Interesse om deel uit te maken van ons high performant marketing team?

Reageer dan via het formulier op het einde van de pagina.

%d bloggers vinden dit leuk: